chapter05.jpg

Natječaji za radna mjesta


Objavljujemo odluku o izboru kandidata za zasnivanje radnog odnosa na radnom mjestu 1. Administrator (SSS / VŠS) - jedan (1) izvršitelj (m/ž) u Restauratorskom odjelu Split Službe za odjele izvan Zagreba 2, na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu s probnim radom u trajanju do dva (2) ili tri (3) mjeseca ovisno o stručnoj spremi izabranog kandidata, mjesto rada Split.

Tekst odluke (PDF)


Po objavljenom natječaju za zasnivanje radnog odnosa od 3. svibnja 2023. za radno mjesto pod rednim brojem 1. stručni savjetnik za pravne poslove – jedan (1) izvršitelj (m/ž) u Odjelu općih pravnih i administrativnih poslova Službe općih pravnih, kadrovskih i administrativnih poslova na neodređeno vrijeme u punom radnom vremenu s probnim radom u trajanju do šest (6) mjeseci, mjesto rada Zagreb, pozivaju se kandidati da pristupe pisanoj provjeri znanja u trajanju od 60 minuta koja će se održati u srijedu 31. svibnja 2003. u 10 sati na adresi Hrvatskog restauratorskog zavoda u Zagrebu, Nike Grškovića 23.

Tekst poziva (PDF)


Objavljujemo odluku o djelomičnom poništenju javnog natječaja za radno mjesto pod rednim brojem: 2. voditelj administracije službe za nepokretnu baštinu.

Tekst odluke (PDF)


Objavljujemo odluku o izboru kandidata za zasnivanje radnog odnosa na radnom mjestu 7. konzervator-restaurator - jedan (1) izvršitelj (m/ž) u Odjelu za drvenu polikromiranu skulpturu 1 Službe za pokretnu baštinu, na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu s probnim radom u trajanju do šest (6) mjeseci, mjesto rada Zagreb.

Tekst odluke (PDF)


Objavljujemo odluku o izboru kandidata za zasnivanje radnog odnosa na radnom mjestu 6. suradnik konzervatora-restauratora - jedan (1) izvršitelj (m/ž) u Restauratorskom odjelu Zadar Službe za odjele izvan Zagreba 2, na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu s probnim radom u trajanju do šest (6) mjeseci, mjesto rada Zadar.

Tekst odluke (PDF)


Objavljujemo odluku o izboru kandidata za zasnivanje radnog odnosa na radnom mjestu 5. suradnik konzervatora-restauratora - jedan (1) izvršitelj (m/ž) u Odsjeku za zidno slikarstvo, mozaik i štuko Odjela za nepokretnu baštinu sjedište Split Službe za nepokretnu baštinu, na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu s probnim radom u trajanju do šest (6) mjeseci, mjesto rada Split.

Tekst odluke (PDF)


Objavljujemo odluku o izboru kandidata za zasnivanje radnog odnosa na radnom mjestu 4. suradnik konzervatora-restauratora - jedan (1) izvršitelj (m/ž) u Odjelu za štuko Službe za nepokretnu baštinu, na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu s probnim radom u trajanju do šest (6) mjeseci, mjesto rada Zagreb.

Tekst odluke (PDF)


Po objavljenom natječaju za zasnivanje radnog odnosa od  29. ožujka 2023. za radno mjesto pod rednim brojem 1. administrator (SSS / VŠS) - jedan (1) izvršitelj (m/ž) u Restauratorskom odjelu Split Službe za odjele izvan Zagreba 2 pozivaju se kandidati da pristupe razgovoru 26. svibnja 2023. na adresi Hrvatskog restauratorskog zavoda u Splitu, Porinova 2a.

Tekst poziva (PDF)


Po natječaju za zasnivanje radnog odnosa od 29. ožujka 2023. za radno mjesto pod rednim brojem 4. suradnik konzervatora-restauratora - jedan (1) izvršitelj (m/ž) u Odjelu za štuko Službe za nepokretnu baštinu, na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu s probnim radom u trajanju do šest (6) mjeseci, mjesto rada Zagreb, pisana provjera znanja u trajanju od 60 minuta održat će se 15. svibnja 2023. u 10 sati na adresi Hrvatskog restauratorskog zavoda u Zagrebu, Nike Grškovića 23.

Tekst poziva (PDF)


Po objavljenom natječaju za zasnivanje radnog odnosa od 29. ožujka 2023. za radno mjesto pod rednim brojem 3. stručni suradnik za nabavu u Odsjeku za planiranje i realizaciju nabave Odjela za poslove nabave Službe za nabavu i opće tehničke poslove, objavljujemo odluku o izboru kandidata za zasnivanje radnog odnosa na neodređeno vrijeme.

Tekst odluke (PDF)

Go to top