chapter10.jpg

Natječaji za radna mjesta


Objavljujemo odluku o izboru kandidata za zasnivanje radnog odnosa na radnom mjestu:

stručni suradnik za nabavu u Odsjeku za planiranje i realizaciju nabave Službe za nabavu i opće tehničke poslove, mjesto rada Zagreb.

Tekst odluke (PDF)


Objavljujemo odluku o izboru kandidata za zasnivanje radnog odnosa na radnom mjestu:

konzervator-restaurator – jedan (1) izvršitelj (m/ž) u Restauratorskom odjelu Dubrovnik Službe za odjele izvan Zagreba 2 u punom radnom vremenu na određeno vrijeme do povratka na rad privremeno nenazočnog djelatnika s probnim radom u trajanju do šest (6) mjeseci, mjesto rada Dubrovnik.

Tekst odluke (PDF)


Po natječaju za zasnivanje radnog odnosa od 12. siječnja 2024. za radno mjesto:

konzervator-restaurator – jedan (1) izvršitelj (m/ž) u Restauratorskom odjelu Dubrovnik Službe za odjele izvan Zagreba 2 u punom radnom vremenu na određeno vrijeme do povratka na rad privremeno nenazočnog djelatnika s probnim radom u trajanju do šest (6) mjeseci, mjesto rada Dubrovnik

pozivamo na razgovor u četvrtak 8. veljače 2024. u 10 sati na adresi Hrvatskog restauratorskog zavoda u Dubrovniku, ljetnikovac Stay, Batahovina bb.

Tekst poziva (PDF)


Po natječaju za zasnivanje radnog odnosa od 12. siječnja 2024. godine za radno mjesto:

stručni suradnik za nabavu - jedan (1) izvršitelj (m/ž) u Odsjeku za planiranje i realizaciju nabave Odjela za poslove nabave Službe za nabavu i opće tehničke poslove u punom radnom vremenu na određeno vrijeme do povratka na rad privremeno nenazočnog djelatnika s probnim radom u trajanju do šest (6) mjeseci, mjesto rada Zagreb

pisana provjera znanja  u trajanju od 60 minuta održat će se u ponedjeljak 5. veljače 2024. godine u 9 sati na adresi Hrvatskog restauratorskog zavoda u Zagrebu, Nike Grškovića 23.

Tekst natječaja (PDF)


Raspisujemo natječaj za radna mjesta:

1. konzervator-restaurator - jedan (1) izvršitelj (m/ž) u Restauratorskom odjelu Dubrovnik Službe za odjele izvan Zagreba 2 u punom radnom vremenu na određeno vrijeme do povratka na rad privremeno nenazočnog djelatnika s probnim radom u trajanju do šest (6) mjeseci, mjesto rada Dubrovnik,

2. stručni suradnik za nabavu - jedan (1) izvršitelj (m/ž) u Odsjeku za planiranje i realizaciju nabave Odjela za poslove nabave Službe za nabavu i opće tehničke poslove u punom radnom vremenu na određeno vrijeme do povratka na rad privremeno nenazočnog djelatnika s probnim radom u trajanju do šest (6) mjeseci, mjesto rada Zagreb.

Rok prijave: od 12. do 22. siječnja 2024.

Tekst natječaja (PDF)


Objavljujemo odluku o poništenju javnog natječaja objavljenog 23. studenoga 2023. za radno mjesto stručnog savjetnika za nabavu.

Tekst odluke (PDF)


Objavljujemo odluku o izboru kandidata po natječaju od 10. studenoga 2023. za radno mjesto pod rednim brojem 2. voditelj administracije službe za nepokretnu baštinu.

Tekst odluke (PDF)


Objavljujemo odluku o izboru kandidata po natječaju od 10. studenoga 2023. za radno mjesto suradnika konzervatora-restauratora u Restauratorskom odjelu Dubrovnik.

Tekst odluke (PDF)


Objavljujemo izmjenu odluke o izboru kandidata po natječaju od 20. rujna 2023. za radno mjesto pod rednim brojem 2. stručni suradnik za financijsko-računovodstvene poslove u Odsjeku za knjigovodstvo Financijsko-računovodstvenog odjela Službe financijskih i računovodstvenih poslova.

Tekst odluke (PDF)


Objavljujemo rezultate pisane provjere znanja i poziv na razgovor po natječaju od 10. studenoga 2023. za radno mjesto pod rednim brojem 2. voditelj administracije službe za nepokretnu baštinu.

Razgovor s kandidatima održat će se 21. prosinca 2023. na adresi Hrvatskog restauratorskog zavoda u Zagrebu, Ilica 44/I prema rasporedu u pozivu niže.

Tekst poziva (PDF)

Go to top