chapter05.jpg

Po objavljivanju natječaja za zasnivanje radnog odnosa od 8. studenoga 2019. (NN 108/2019) pozivaju se kandidati za sljedeća radna mjesta na testiranje odnosno razgovor:

1. konzervator-restaurator – 1 izvršitelj (m/ž) u Restauratorskom odjelu Dubrovnik, Služba za odjele izvan Zagreba 2, rad na neodređeno vrijeme s punim radnim vremenom i probnim radom u trajanju do šest mjeseci, mjesto rada Dubrovnik.

Poziv

2. konzervator-restaurator – 1 izvršitelj (m/ž) u Odjelu za zidno slikarstvo i mozaik, Služba za nepokretnu baštinu, rad na neodređeno vrijeme s punim radnim vremenom i probnim radom u trajanju do šest mjeseci, mjesto rada Zagreb.

Poziv

3. viši stručni savjetnik za nabavu – 1 izvršitelj (m/ž) u Odsjeku za planiranje i realizaciju nabave, Odjel za poslove nabave, Služba za nabavu i opće tehničke poslove, rad na neodređeno vrijeme s punim radnim vremenom i probnim radom u trajanju do šest mjeseci, mjesto rada Zagreb.

Poziv

4. konzervator-restaurator – 1 izvršitelj (m/ž) u Restauratorskom odjelu Dubrovnik, Služba za odjele izvan Zagreba 2, rad na određeno vrijeme s punim radnim vremenom, zamjena privremeno nenazočne djelatnice, mjesto rada Dubrovnik.

Poziv

Go to top